FOLII DE PROTECTIE ZAGG INVISIBLESHIELD

Ultra clar si aproape indestructibil
Incredibil de transparenta si de dura, foliile de protectieZagg InvisibleShield ofera o claritate avansata si o suprafata plata ca sa accentueze imaginile clare si culorile vibrante in cele mai avansate display-uri ale smartphone-urilor. Foliile de protectie InvisibleShield se potrivesc perfect ecranelor curbate sau plane si protejeaza de zgarieturi si picaturi. In plus, acum sunt mai usor de instalat decat oricand.

Protectie ultra-rezistenta
Foliile de protectieZagg InvisibleShield ofera o protectie premium pentru ecrane. Componentele puternice care au fost concepute initial pentru a proteja lamele militare de elicopter ofera acum o protectie de neegalat pe ecranul telefonului.

Auto-vindecare Nano-Memory Technology™
Foliile de protectie Zagg InvisibleShield sunt dezvoltate stiintific, cu molecule inteligente, pentru a vindeca zgarieturile – nu doar o singura data, ci mereu. Cu foliile de protectieZagg InvisibleShield, va puteti bucura fara limite de siguranta de telefonul dvs, stiind ca tehnologiile de auto-vindecare vor continua sa revina la compozitia sa originala, neteda.

Claritate avansata
Foliile de protectie Zagg InvisibleShield prezinta o suprafata neteda, asemanatoare sticlei, pentru o protectie care arata la fel de bine pe cat se simte. Claritatea avansata accentueaza imaginile clare si culorile vibrante in cele mai avansate smartphone-uri. De asemenea, a fost proiectat cu meticulozitate pentru a pastra sensibilitatea la atingere, astfel incat telefonul dvs. sa raspunda fiecarei atingeri sau glisari.

Foliile de protectie Zagg InvisibleShield sunt usor de instalat cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet: Spray cu Gel InvisibeleShield, Microfibra si Racleta. Folia se instaleaza la umed, pe baza de spray cu un lichid/ gel special, proces ce va ajuta sa faceti singur montarea foliei pe teelfon/ tableta/ laptop/ smartwatch/ etc. Spray-ul cu Gel va ofera posibilitatea de a modifica pozitia foliei pentru gasirea pozitiei perfecte pe ecran sau spate. Ulterior este necesara doar inlaturarea solutiei cu ajutorul Racletei si a Microfiblrei iar rezultatul final va fi vizibil dupa 24-48h, dupa evaporarea in totalitate a solutiei utilizate in proces si disparitia bulelor de aer.

Pentru orice alte informatii legate de montaj nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie daca intampinati probleme cu instalarea foliilor sau daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de produseleZagg InvisibleShield