Producem folii de protecție pentru orice model de telefon, tabletă, laptop, smartwatch sau gadget.
ZAGG InvisibleShield este cea mai bună folie din lume de la liderul mondial în domeniul protecției ecranului!

Alege ce folie se potrivește cel mai bine pentru device-ul tău și care corespunde dorințelor tale:
InvisibleShield Original | InvisibleShield HD | InvisibleShield HD ultra | InvisibleShield CustomSkin  

Protecție proiectată pentru medii extreme
InvisibleShield stabilește standardul pentru protecția ecranului. Am început cu componente militare și ne-am diversificat calea dezvoltării de noi tehnologii, adezivi proprietari și multe altele. ZAGG InvisibleShield conduce confortabil în acest domeniu și vă permite și dumneavostră să faceți același lucru.

Protecție puternică împotriva impactului
Tehnologia ZAGG InvisibleShield este concepută pentru a absorbi și a distribui șocul unui impact, păstrând ecranul intact și oferindu-vă libertatea de a va bucura de viață fără griji.

Protecție extraordinară împotriva zgârieturilor pentru device-ul dvs. zi de zi
Folia de protecție ZAGG InvisibleShield protejează ecranul dispozitivului dvs. de zgârieturi care se pot întâmpla în rutina de zi cu zi, ca să nu mai vorbim de mediul dur și taios al gentilor sau buzunarelor. În marea majoritate a situațiilor, ecranul telefonului dvs. va rămâne la fel de neted și curat ca in prima zi.

Rapid, precis și fără bule
Considerăm că instalarea foliei de protecție ar trebui să fie cât mai simplă și mai precisă, astfel că ne îmbunătățim constant procesele prin inovații precum tehnologia noastră EZ Apply®, materialul inovator, ultra-rezistent și adezivii de ultimă generație.

Imagini pentru invisibleshield

Imagine similarăImagini pentru invisibleshield