Garantie

TERMENI DE GARANȚIE
Garanțiile ZAGG se aplică numai produselor ZAGG InvisibleShield și sunt supuse următorilor termeni de aici. Toate garanțiileZAGG InvisibleShield sunt netransferabile și sunt disponibile numai pentru consumatorul inițial. Pentru a solicita un produs de înlocuire în baza unei politici de garanție trebuie să furnizați dovada achiziției. Garanțiile nu se aplică produselor achiziționate de la furnizori online neautorizați să vândă produsulZAGG InvisibleShield, inclusiv eBay.com.

GARANTIE LIMITATA
Pentru produsele specifice dispozitivului ZAGG InvisibleShield garantează produsul împotriva uzurii și daunelor pe durata de 90 de zile a dispozitivului pentru care a fost achiziționat produsul.

POLITICA DE RETURNARE DE 14 ZILE
Oferim o garanție de rambursare de 14 zile la produsele achiziționate. Produsul trebuie returnat la locul inițial de cumpărare și trebuie să furnizați dovada achiziției. Aveți opțiunea de a înlocui produsul fără taxă, de a schimba produsul cu un produs care are o valoare egală sau de a primi o rambursare a prețului de achiziție al produsului. Produsele achiziționate de la alți retaileri trebuie să fie returnate în conformitate cu politicile de returnare a acestor comercianți. Produsele personalizate și cardurile cadou nu sunt eligibile pentru returnare.

PRODUSE RETURNATE
ZAGG garantează aceste produse împotriva defectelor din materiale și manoperă în utilizare normală pentru o perioadă de 90 ZILE de la data achiziționării  de către consumatorul final. Această garanție nu se aplică uzurii obișnuite, daunelor cauzate de operarea produsului. Dacă o cerere valabilă se face în perioada aplicabilă, va vom înlocui produsul (1) sau (2) vom schimba produsul cu un produs care are o valoare egală. Clientul este responsabil pentru costurile de transport retur.