Termeni si conditii

1.  CONDITII GENERALE
Termenii și condițiile generale prevăzute mai jos se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către ICOVER PREMIUM SRL, prin intermediul magazinului online www.invisibleshield.ro catre cumparatori.
Astfel:
– bunuri: orice produs care urmează a fi furnizat de către vânzător cumpărătorului;
– comanda: document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri prezentate în oferta magazinului online www.invisibleshield.ro;
– contract: comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face telefonic sau electronic).

2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI
Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului onlinewww.invisibleshield.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din următoarele:
– bunuri regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
– mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare și alte mențiuni speciale;
– specificațiile si datele cumpărătorului.

3. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR
Prețurile și stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 72 de ore.
Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.
Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 50% din valoarea produsului.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

4. DREPTURI DE AUTOR
Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate ICOVER PREMIUM SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.

5. RASPUNDEREA PENTRU PRETURI
Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, ICOVER PREMIUM SRL isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroarea de pret, ce tine de sitemul tehnic, este disproportionata in raport cu pretul real al produsului.

6. FORTA MAJORĂ
Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat